Regidoria de Turisme

Què fem

Des de la regidoria de turisme treballem per a fer la promoció de Sant Pol i per donar el millor servei al visitant, adaptant-nos a la demanda i als serveis turístics de Sant Pol i del turisme en general.

Aquesta tasca es porta a terme per mitjà de diferents línies d’actuació:

  • Elaboració de material de promoció turística, com son els diferents fulletons que hi ha disponibles a la Oficina de Turisme.
  • Promoció del turisme tradicional de Sant Pol i impuls de la oferta complementària, per mitjà de col·laboracions amb organismes externs com el Consorci de Turisme: fulletons comarcals, jornades gastronòmiques... i per mitjà d’iniciatives pròpies, com n’és la Mostra Gastronòmica de Sant Pol.
  • Promoció externa mitjançant la participació a fires i certàmens turístics, tant de forma directa i amb estand propi com per mitjà de representació comarcal: Mostra d’Entitats d’Andorra la Vella, Fira de l’Oli de les Borges Blanques, SITC, FITUR ...
  • Atenció personalitzada al visitant, tant directa com indirecta.
  • Resolució i gestió de tràmits de tipus turístic, com son les altes i baixes d’activitat d’Habitatge d’Ús Turístic, la tramitació de queixes i reclamacions i d’altres.

Fitxa de la regidoria

Regidor responsable: Robert Garcia
Tècnica de Turisme: Ariadna Pitarque
Contacte: 93 760 04 51 - ofturisme@santpol.cat
Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 9 a 14h

Comparteix aquesta pàgina: