Mobilitat - Transport públic

Tren de rodalies (RENFE)

Tren de rodalies (de RENFE), que va des de l’Hospitalet de Llobregat fins a Maçanet - Massanes fent la seva parada a Sant Pol de Mar, just al davant de la platja de les Barques.

Per a més informació, visita rodalies.gencat.cat o truca al 900 41 00 41 o al 012.

Autobús (Barcelona Bus – Sagalés)

Barcelona Bus (d’autobusos Sagalés), que connecta totes les poblacions de la Costa del Maresme amb les capitals del Barcelonès i el Gironès i amb els grans nuclis urbans de la zona.

Existeix un servei de Bus en horari nocturn que circula entre Barcelona i Pineda de Mar, fent diverses parades al llarg del recorregut.

Bus Interurbà (Sagalés), que connecta Sant Pol de Mar amb els municipis veïns de Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar i Calella.

Servei de bus directe de Sant Pol de Mar a l’Aeroport de Barcelona. El preu del bitllet senzill és de 9’5€, i la durada del trajecte d'1 hora. Es realitzen 13 sortides diàries que arriben tant a la T1 com a la T2.

Pots comprar el teu tiquet a sagales.com/sale, als establiments adherits de Sant Pol de Mar i a bord de l’autobús. Per a més informació, visita sagales.com o truca al 902 13 00 14

Guia de transport públic del Maresme

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’ATM de Barcelona han editat la Guia de transport públic del Maresme. La Guia és un recull informatiu pensat per donar resposta a les necessitats de mobilitat dels ciutadans de la nostra comarca. Inclou tota l’oferta de transport públic, urbà i interurbà del Maresme i la integra també amb poblacions d’altres comarques. Incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, caps, comissaries de mossos d’esquadra, urbanitzacions, etc.

La Guia de transport públic del Maresme informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat i el cercador de rutes Mou-te, de la Generalitat, que es pot consultar en entorn web  i entorn mòbil.

Comparteix aquesta pàgina: