Les Polítiques d’Igualtat protagonitzen un nou Ple Municipal

dimarts, 28 Novembre, 2017

Aquest dilluns s’ha celebrat el Ple Municipal a l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.
 
A la sessió ordinària d’aquest mes de novembre, s’ha aprovat per unanimitat l’adhesió del consistori al Pla Comarcal de Polítiques d’Igualtat i la renovació del conveni de Mobilitat Internacional per a Joves del Maresme. El primer acord assegura la continuïtat dels diferents projectes i campanyes en matèria d’igualtat, així com també l’arribada d’ajudes econòmiques. Per altra banda, el fet que s’hagi renovat el conveni de Mobilitat Internacional per a Joves permetrà que el jovent santpolenc continuï gaudint d’ajudes i assessorament, en cas que vulgui estudiar fora de l’Estat espanyol.
 
De la mateixa manera, durant la sessió d’aquesta setmana, es va aprovar la relació de llocs de treball del consistori, un document que s’estava treballant des de feia 10 anys. Es tracta d’un document que organitza els diversos llocs de treball dins de l’estructura de l’Ajuntament i la seva categoria. El punt es va aprovar amb el vot favorable de PDECAT i Junts per Sant Pol, i les abstencions d’Esquerra Republicana i Iniciativa per Catalunya.
 
Per últim, el ple es va adherir per unanimitat al manifest pel Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Un manifest que, tal i com es va fer dissabte passat, va tornar a llegir la Regidora d’Igualtat, Marta Romà (document adjunt). En el torn dels Precs i Preguntes, el portaveu d’ERC, Albert Font, va demanar al Govern municipal que fes el seu balanç de la Zona Taronja, instaurada a la Zona de l’Hotel des de l’estiu passat. Aquesta Zona Taronja dóna preferència d’aparcament als veïns d’aquesta zona del poble. En aquest sentit, el 1r tinent d’alcalde, Ferran Xumetra, va explicar que s’ha encarregat a una empresa externa una enquesta entre el veïnat de la zona per tal de fer una valoració més completa.   
 

Comparteix aquesta pàgina: