Equips d'informadors cívics vetllen per les mesures de prevenció a les platges de Sant Pol

divendres, 12 Juny, 2020

Des d'aquesta setmana, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar disposa de personal que vetllarà perquè es compleixin les mesures de prevenció a les nostres platges.

Els informadors cívics s'encarregaran de recórrer les diferents platges de Sant Pol per controlar l'aforament d'aquestes i per recordar als banyistes les mesures de prevenció que cal prendre per gaudir de l'espai i minimitzar el risc de contagi per Covid-19.

Des de l'Ajuntament agraïm l'esforç i la col·laboració dels usuaris de les platges de la vila per poder gaudir d'aquests espais de manera segura.

D'altra banda, aquest divendres el consistori ha tornat a fer analítiques de l'aigua de la riera, el resultat de les quals ha sortit amb tots els paràmetres dins de la normalitat. Paral·lelament, el Consell Comarcal del Maresme també ha agafat mostres per fer analítiques. A partir de dilluns l'ACA iniciarà el control estival de la qualitat de les aigües de bany.
 

Mesures de prevenció a les platges de Sant Pol de Mar

Cal garantir una separació de 2 metres com a mínim entre grups de persones que no convisquin.

Cal seguir també les indicacions que facin els informadors i el servei de socorrisme, i l’aforament serà més reduït per tal de poder complir amb el distanciament.

Es recomana fer ús de calçat a les passeres i a les dutxes i desinfectar-se sovint les mans.

Es demana als usuaris de les platges fer unes estades més curtes, de màxim 2 hores, per permetre que tothom pugui gaudir d’aquest espai natural.

Cal evitar la pràctica d'esports en grup a la sorra i l'aglomeració de persones a l'aigua.

Comparteix aquesta pàgina: