Els contenidors de roba usada tornen a estar operatius

divendres, 9 Octubre, 2020

El mes de setembre es van tornar a col·locar els contenidors de roba usada que es van haver de retirar durant el confinament per la pandèmia. Les ubicacions actuals són la plaça Anselm Clavé, l’aparcament de l’escola Sant Pau, el carrer Entitats, i l’aparcament de sorra dels Garrofers.

Els contenidors de Roba Amiga estan gestionats per l’empresa d’inserció pel tractament del residus tèxtils Solidança, la mateixa que ofereix el servei de Reparatruck a la nostra vila. El projecte Roba Amiga permet crear llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social. El recorregut de la roba usada dels contenidors passa per un procés de triatge per classificar la roba segons si es pot destinar a la venta al detall, o bé exportar-la, o bé reciclar-la.

Des de l'Ajuntament es recorda la importància d'una bona gestió del tractament del residu tèxtil, ja que permet donar-li una nova utilitat a persones i col·lectius necessitats. Tanmateix apel·lem al consum responsable per evitar l'actual malbaratament tèxtil consumista.

Comparteix aquesta pàgina: