El Festival SantPolDOC dóna a conèixer la seva programació

dijous, 23 Setembre, 2021

El primer festival de fotografia documental, el SantPolDOC, ja ha fet públic el programa d'activitats i exposicions que tindrà lloc del 9 al 15 d'ocubre en diferents punts del municipi.

La inauguració tindrà lloc el 9 d'octubre al migdia i comptarà amb la participació del fotoperiodista Joan Guerrero, precisament el nom amb el qual s'ha batejat la primera convocatòria del premi de fotografia documental. Un altre certamen que s'ha desenvolupat els darrers mesos juntament amb el premi Joan Guerrero és la beca de formació Josep Gol. Les obres guanyadores i algunes de les finalistes que s'han presentat en ambdós certàmens es podran visitar també del 9 al 15 d'octubre a Sant Pol.

Durant tota aquella setmana, els visitants podran gaudir d'exposicions, visites guiades, projecció de documentals, xerrades i visionat de projectes acompanyats dels seus autors. Podeu consultar tota la programació a l'agenda del web del festival.

Pel que fa a les exposicions, el SantPolDOC serà una gran finestra per descobrir el bo i millor de la fotografia documental amb els següents treballs:
- Amo la vida, amo a mi gente, de Joan Guerrero.
- Mans negres en palmell blanc, de Josep Gol.
- The land of conflict, d'Avijit Ghosh (guanyador Premi Joan Guerrero).
- Atrapats, de Mireia Comas.
- Horas tristes (de Prat), de David Airob
- Lo real no destiñe, d'Erica Voget i Bernardo Greco
- Oír un río, de Baltasar López (guanyador Beca Josep Gol).

Podeu descobrir més sobre aquestes exposicions i les històries que expliquen clicant aquí.

D'altra banda, en el marc del SantPolDOC, l'Arxiu municipal i la Biblioteca Can Coromines han organitzat l'exposició Escolars santpolencs de 1960, que convida a anar-hi i a reconèixer les fotos dels alumnes de diferents d'escoles de Sant Pol.

I també la Biblioteca organitza l'activitat Reflexa't, retrata't, un taller familiar per jugar amb els retrats.

Comparteix aquesta pàgina: