Sant Pol diu #ProuViolència! en el marc del 25N

dijous, 25 Novembre, 2021

Aquest migdia ha tingut lloc a la plaça de la vila la lectura del manifest del 25N, a càrrec de la Regidora d'Equitat, Anna Losantos; l'alcalde, Albert Zanca, i diverses treballadores municipals.

A més, s'ha presentat el vídeo que l'Ajuntament ha realitzat aquest any per commemorar el Dia internacional per l'eliminació de les violències vers les dones, a partir de la col·laboració ciutadana. Ja el podeu veure al peu d'aquesta pàgina.

Durant l'acte d'aquest migdia també s'ha repartit un paraigua commemoratiu entre el públic assistent. Un obsequi que l'Ajuntament de Sant Pol també repartirà entre les persones que demà divendres assisteixin a la presentació del Protocol Local per l'abordatge integral de les violències masclistes que tindrà lloc a les 6 de la tarda, a la sala polivalent Ainaud de Lasarte.

Recordem, en aquest sentit, que els actes per commemorar el 25N s'allargaran fins al cap de setmana amb un cinefòrum amb la participació de la destacada activista pels drets humans Lucha Castro.

Galeria de flickr

Comparteix aquesta pàgina: